(i) Creditcard (Mastercard en Visa)


U kunt uw bestelling met een creditcard afrekenen. Kies dan in het bestelscherm de creditcard van uw keuze. Nadat u op "Bestellen" heeft geklikt, wordt u naar een beveiligde betaalpagina geleid van onze Payment Service Provider Buckaroo. Hier kunt u vervolgens uw creditcardgegevens invullen. De betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, waardoor u kort daarna weet of de betaling geaccepteerd is. BeFit2Day beschikt zelf nooit direct over uw creditcardgegevens. Indien u ervoor kiest om met creditcard te betalen, zal BeFit2Day transactiekosten in rekening brengen. Het aankoopbedrag wordt in geval van betaling met creditcard met 3% verhoogd.


(ii) iDEAL

iDEAL is samengesteld door banken en is eveneens een zeer veilig betaalsysteem. U betaalt namelijk in uw eigen internet betaalomgeving. De banken die op dit moment iDEAL aanbieden zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS bank, SNS Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Betalen via iDEAL werkt als volgt:

1. U kiest bij het bestellen op BeFit2Day voor iDEAL als betaalmethode.

2. U kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.

3. U bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van internet bankieren.

4. De betaling wordt direct verwerkt.


(iii) PayPal

Bij Paypal kunt u een persoonlijk online account openen die u eenvoudig kunt koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Vervolgens kunt u snel en veilig betalen via het beveiligde Paypal platform. Indien u ervoor kiest om met Paypal te betalen, zal BeFit2Day transactiekosten in rekening brengen. Het aankoopbedrag wordt in geval van betaling met Paypal met 3% verhoogd.


(iv) Bancontact/Mr.Cash

Voor Belgische kopers is het mogelijk om via Bancontact/Mr.Cash te betalen. Bancontact/Mr. Cash is een initiatief van de gezamenlijke Belgische banken en staat voor een snelle, vlotte betaling zonder fouten. Bancontact/Mr.Cash is beschikbaar voor mensen met een rekening bij o.a. de KBC, Dexia of ING bank. Dankzij de pincode is de transactie snel en veilig afgerond.